Dobro čitate: Rastali se Gaćinović i Novi Pazar

Srbija - Super liga 15. okt 202217:074 komentara
Starsport

Fudbalska Srbija – zemlja čuda, po ko zna koji čin odlično nam poznate serije. Klupa Novog Pazara ostala je upražnjena u subotu popodne – klupski operativci glasovitog superligaša potpisali su raskid saradnje sa šefom struke Vladimirom Gaćinovićem.

Simbol neverovatnog uzleta Novog Pazara, glavni arhitetkta istorijske serije od sedam uzastopnih trijumfa, spakovao je kofere i krenuće u nedelju put Novog Sada. Informaciju je za Sport klub ekskluzivno potvrdio Vladimir Gaćinović.

Povezano

„Istina je, odlazim iz Novog Pazara… Hvala ljudima, prevashodno navijačima i svim Novopazarcima. Žao mi je što se sve završilo na ovakav način. Ostao bih duhovno siromašniji da nisam osetio Novi Pazar i upoznao njegovu dušu. Nisam ljut, imao sam odlilčne saradnike, hvala svima, igračima posebno. Jednostavno, nije moglo dalje. Odlazim uzdignuta čela, ponosan na 15 utakmica u Novom Pazaru. Ne znam šta bih vam rekao u ovom trenutku…“, procedio je Gaćinović jedva kroz zube.

Nezvanično, kako se čuje, simbol ekipnog uzleta, nezadovoljan pojedinim komentarima i objavama na lokalnim portalima, posle remija sa Vojvodinom (1:1), doneo je odluku da se povuče.

Iza Vladimira Gaćinovića ostala je niska sjajnih uspeha – posle desetog kola Novi Pazar se šepurio na vrhu superligaške tabele, igrao derbi sa Crvenom zvezdom (1:2), nizao u istorijskoj seriji pobede nad Partizanom, niškim i Radničkim 1923, TSC-om, Napretkom, Spartakom… U 15 utakmica upisao je osam trijumfa, dve remija i pet izgubljenih utakmica, uz gol razliku 22:15.

Ime naslednika Vladimira Gaćinovića na klupi Novog Pazara biće poznato u nedelju. Pominje se nekoliko, javnosti odlično poznatih, imena…

Komentari

Vaš komentar