Duljaj novi trener Teleoptika: Da se ojača crno-bela linija

Podeli:
Igor Duljaj
FK Partizan

Novi trener Teleoptika od utorka je Igor Duljaj.

Nakon što se Albert Nađ priključio stručnom štabu Gordana Petrića u Partizanu, Teleoptik je dobio novog šefa struke, Igora Duljaja.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam, kao neko ko je prvenstveno prošao celu Omladinsku školu Partizana, u ovom trenutku preuzeo FK Teleoptik, koji je kroz svoju istoriju bio prava baza za razvoj igrača koji su potom bili ne samo prvotimci već su napravili sjajne karijere“, rekao je Duljaj.

„Podsetiću vas da su neki od njih bili pre svega legendarni kapiteni Partizana i igrači sa najviše odigranih utakmice u crno-beloj porodici – Saša Ilić, potom Goran Arnaut, Ivica Iliev, Marko Živković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković kao i Nikola Bleki Milenković i Aleksandar Mitrović čija imena znamo šta znače u evropskim i svetskim okvirima“, nastavio je novi šef struke Teleoptika.

„To je upravo i moja želja kao novog šefa stručnog štaba, da se ojača ta crno-bela linija i otvori put novim talentovanim igračima koji će kroz svoja najbolja izdanja u Teleoptiku biti konkurentni za prvi tim. Upravo se Vanja Vlahović u prošloj generaciji nametnuo u širem izboru za prvi tim Partizana. Igrači su za nas u prvom planu a ja ću se svojim radom i iskustvom i radom potruditi da ih izvedem na pravi put“, zaključio je Duljaj.

Komentari

Vaš komentar