Eraković: Pune tribine dodatni motiv za Zvezdu

Podeli:
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 20 časova, u prvom kolu nove sezone Super lige Srbije, dočekati niški Radnički.

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da njegova ekipa želi da predstojeća sezona bude još bolja od prethodne i istakao da bi voleo da crveno-bele dočekaju pune tribine na utakmici protiv niškog Radničkog. 

Povezano

„Na početku svake sezone imam isti osećaj. Sve ono što smo dobro uradili – pamtimo, ali uvek želimo to da ponovimo, pa i da napravimo korak više. Iza nas je odlična sezona, ali težimo ka tome da ova što sledi bude još bolja“, rekao je Eraković, prenosi klub. 

„Uzbuđen sam, od poslednje utakmice na Marakani je prošlo više od mesec dana i zaista jedva čekam da ponovo osetim atmosferu, vidim pune tribine i naravno da se zajedno radujemo uspesima koje ćemo, nadam se, zajedno ostvariti“, dodao je on. 

Pripreme su bile teške, ali je po mišljenju Erakovića to znak da se dobro radi.  

„Zaista smo bili umorni, ali smo nalazili i poslednji atom snage, i na Zlatiboru i u Sloveniji, da pomerimo granice maksimuma. Mislim da smo se odlično spremili, dosta toga smo uigravali na treninzima, što smo i na pripremnim mečevima prenosili na teren, a siguran sam da ćemo to još bolje raditi kada počne sezona“, rekao je on. 

„Uigranost je na visokom nivou, a o atmosferi je suvišno govoriti. Ona je porodična, što olakšava novajlijama proces adaptacije“, dodao je. 

Meč između Zvezde i Radničkog je na programu u nedelju od 20 časova, a Eraković je naveo da očekuje da će tribine stadiona „Rajko Mitić“ biti pune. 

„Svi smo se uželeli Marakane. Pričamo između sebe da jedva čekamo utakmicu, a siguran sam da je takva atmosfera i među navijačima“, rekao je on. 

„Bilo bi sjajno da uz pune tribine započnemo sezonu, to bi nam bio dodatni motiv i podstrek, jer nas čeka izuzetno teško i izazovno leto. Ipak, navijači su uvek bili naš 12. igrač, tako da sam siguran da će ih u nedelju biti mnogo“, zaključio je Eraković. 

Komentari

Vaš komentar