Filipović bez komentara na reči Anđelovskog: Neću polemiku

Srbija - Super liga 10. avg 202219:055 komentara
Podeli:
Dejan Filipović
Srđan Stevanović/Starsport

Predsednik Sudijske komisije FSS, Dejan Filipović, ne želi da odgovara na prozivke bivših sudija. Princip od početka mandata – ponovio je i u slučaju Novice Anđelovskog.

Posle intervjua nekadašnjeg arbitra iz Kačareva, na stranicama Sport kluba, od prvog čoveka Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije dobili smo kratak odgovor.

Povezano

„Ne želim polemiku, bilo ko da je u pitanju. Jednostavno, ne bi nas to nigde odvelo. Novici želim sve najbolje, nek` je živ i zdrav…“, telegrafski precizan bio je Dejan Filipović.

Od sredine juna prošle godine, nekadašnji međunarodni arbitar nalazi se na čelu Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Podsetimo, u tom periodu, posle velikih promena na listama, u fudbalskom sistemu primenjen je i pravilnik o klasifikaciji arbitara na uspešne i neuspešne.

U intervjuu Sport klubu, Anđelovski se oglasio posle zvaničnog odbijanja preimenovanja u instruktora i proglašenja za sudiju sa neuspešnom karijerom.

Odluke su u opisu posla sudijske organizacije, na čijem čelu se od skora, kao privremeno i od Fudbalskog saveza Srbije nametnuto rešenje, nalazi Dejan Delević.

Uz Dejana Filipovića, Sudijsku komisiju FSS u ovom trenutku čine Užičanin Nenad Đokić i Beograđanin Marko Popović.

Komentari

Vaš komentar