FSS bez milosti – Trener Mačve suspendovan tri meseca

Podeli:
Slaviša Jelić
Privatna arhiva

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Slavišu Jelića, trenera Mačve, tromesečnom suspenzijom.

Za Jelića je sezona praktično završena.

Disciplinski organ, na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem, odmerio je žestoku sankciju mladom stručnjaku iz više razloga. Jelić je isključen u poluvremenu utakmice sa niškim Radničkim, zbog nesportskog ponašanja. Nije se zaustavio na tome, prema prijavi službenih lica, nepristojno se poneo i tokom drugog dela utakmice. Napokon, pravdu je pokušao da istera i posle meča.

Komisija je zauzela stav takozvane „nulte tolerancije“ prema više puta ponovljenim ispadima tokom susreta, zbog čega će Jelić na dužu pauzu.

Postupak protiv Lalatovića

Pred Disciplinskom komisijom FSS ponovo će se naći slučaj Nenada Lalatovića.

Šef stručnog štaba Vojvodine moraće da objasni optužbe na račun sudija, između ostalog i navode da je njegov tim „oštećen za četiri boda“.

Šapčani će, u međuvremenu, morati da potraže novog asistenta šefa struke Alfreda Jermaniša.

Jelić je u Šabac stigao posle raskida saradnje sa Draganom Aničićem, vodio je Mačvu u poslednjem susretu jesenjeg dela sezone, u pobedi protiv Zlatibora (1:0). „Čivijaši“ su zimus angažovali Slovenca Jermaniša, trenera sa profi licencom, i istovremeno dali široka ovlašćenja prvom pomoćniku. Pratktično, tandem Jermaniš-Jelić predvodio je crveno-crni tim u prva četiri kola prolećnog dela sezone.

Zbog isključenja u prošlom kolu, tokom vikenda, odmaraće Miloš Mijić, napadač Novog Pazara i Ranko Jokić, vezista Radnika iz Surdulice.

 

 

Komentari

Vaš komentar