FSS: Raduloviću ukinuta suspenzija

Veljko Radulović
Printskrin

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije ukinula je suspenziju Veljku Raduloviću. Predmet protiv predsednika prvoligaša Zlatibora vraćen je na prvi stepen, Disciplinskoj komisiji FSS.

U prvoj odluci, Radulović je kažnjen 15-mesečnom zabranom rada u fudbalu, zbog ulaska u sudijsku svlačionicu na poluvremenu utakmice Zlatibor – OFK Bačka, 2. aprila. Predsednik prvoligaša sa najviše fudbalske kote, podsetimo, nalazio se u to vreme pod uslovnom suspenzijom, pa je Disciplinska komisija FSS slučaj zaključila jedinstvenom kaznom od 15 meseci.

Povezano

Sankcija teče od osmog aprila.

Mladi sportski radnik obratio se, u međuvremenu, Komisiji za žalbe i zatražio „pomilovanje“. Drugostepeni organ, na čijem čelu se godinama nalazi Marjan Rnić, ocenio je odluku nepotpunom i vratio je na ponovno razmatranje. U obrazloženju žalbenog organa istaknuta je neophodnost otklanjanja procesnih propusta i dopune odluke. Zato je predmet vraćen na ponovni postupak i odlučivanje.

Automatski, Raduloviću je ukinuta suspenzija do nove odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Zlatibor je u poslednjem kolu prvoligaškog takmičenja izborio opstanak…

Komentari

Vaš komentar