FSS: Vojvodini i Mačvi prete kazne

Podeli:
Navijači Vojvodine
Nenad Mihajlović/Starsport

Navijači Vojvodine, na gostovanju u Lazarevcu, u poluvremenu meča sa Kolubarom, zapalili su više baklji i dimnih bombi, zbog čega će novosadski superligaš biti kažnjen, najverovatnije, iduće nedelje.

Otežavajuća okolnost biće zakasneli početak drugog poluvremena, zbog dimne zavese i većeg broja pirotehničkih sredstava ubačenih na teren. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na sednici u četvrtak, pokrenula je postupak protiv Vojvodine.

Povezano

Novčana kazna, najverovatnije, očekuje i Mačvu.

Navijači Šapčana nesportski su se ponašali na meču sa novobeogradskim Radničkim. Gađali su drugog pomoćnog sudiju više puta sitnim predmetima i uslovili kraći prekid. Disciplinska komisija FSS, u mandatu predsednika Ivana Nikolića, ranije je zauzela „nultu toleranciju“ prema ispadima na tribinama i nije isključena ni drastičnija sankcija prema šabačkom prvoligašu.

Odluke u slučajevima Žarka Lazetića, šefa struke TSC-a, i Marka Srećkovića, četvrtog sudije duela Mladost Lučani – Radnički Niš, biće donete na jednoj od narednih sednica. U kancelariju Disciplinske komisije, na Terazije 35, dostavljene su izjave svedoka i učesnika oba incidenta.

Zanimljivo, na superligaškim terenima, prošlog vikenda nije bilo isključenja.

Komentari

Vaš komentar