Fudbaleri Voždovca počeli pripreme bez trenera

Podeli:
Starsport

Fudbaleri Voždovca počeli su pripreme za novu sezonu bez trenera, pošto je Aleksandar Linta napustio klub.

Voždovac će u narednih nekoliko dana imenovati novog trenera, pošto je klub napustio Aleksandar Linta. Ekipu će za sada voditi treneri omladinske škole, ali oni nisu trajno rešenje. Direktor kluba Miloš Mirković rekao je da neće davati velika obećanja i savetovao je igračima da posvećeno rade.

– Voždovac se nikada nije zaletao sa velikim obećanjima niti je previše govorio o mogućnostima van terena, koliko kroz igru. Tako će biti i ove sezone, bez obzira ko bude trener. Ovde ste zato što ste najbolji i od početka priprema treba samo da se fokusirate da svakoga dana budete bolji i da maksimalno posvećeno obavljate svoj posao – naveo je.

On je poželeo igračima dobro zdravlje i uspeh i zahvalio im je na postignutim rezultatima u prošloj sezoni, koju je Voždovac završio na petom mestu.

– Pristup, ponašanje i odnos prema klubu su bili u skladu sa onim što Voždovac predstavlja u srpskom fudbalu. Pored toga, čestitao bih vam na hrabrosti u drugom delu sezone, posebno u utakmici sa Lučanima kada ste pokazali da možete biti najbolji kada je najpotrebnije. Treneri i zaposleni u klubu imaju svoju važnu ulogu u vašem rezultatu, ali vi ste ti koji ste pokazali pravo lice i za mene ste Evropa – rekao je Mirković.

Fudbaleri Voždovca će do 19. juna trenirati na svom stadionu, a drugi deo priprema obaviće na Zlatiboru. Ekipu su do sada napustili Alen Mašović, Filip Stanisavljević i Justas Lasickas, dok će se o transferima detaljnije govoriti po dolasku novog trenera.

Komentari

Vaš komentar