Gaćinović: Sklonili smo euforiju, nije nam saveznik

Podeli:
Starsport

Novi Pazar i Napredak igraju u petak od 20 časova na Džaizkoin areni bez prisustva publike.

Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da njegovom timu nije potrebna euforija pred utakmicu sa gostujućim Napretkom, u okviru sedmog kola Super lige Srbije. 

„Ne stavljamo pritisak pred igrače, ali postoji neki imperativ jer moramo da se predstavimo u pravom svetlu. Dobro smo radili tokom sedmice i u dobrom raspoloženju. Sklonili smo euforiju u ćošak jer nije dobar saveznik“, rekao je Gaćinović na konferenciji za novinare. 

Novi Pazar je sedmi u superligaškom takmičenju sa devet bodova, dok je Napredak na 14. mestu sa dva boda. 

„Napredak je odlična ekipa, ali svesni smo svojih kvaliteta i mogućnosti. Tako ćemo i da se postavimo. Optimista sam. Izlazimo u punom ritmu, maksimalno pripravni, ozbiljni, koncentrisani i disciplinovani, kakvi smo bili i u prethodnih šest kola“, najavio je Gaćinović. 

On zbog povrede neće računati jedino na ofanzivnog vezistu Mustafu Mujezinovića. Štoper Pazaraca Slobodan Rubežić ocenio je da predstoji teških i zahtevnih 90 minuta protiv Kruševljana. 

„Napredak je potvrda svega što smo napravili do sada. Džaba svi bodovi koje smo doneli, ako ne poentiramo kući, iako bez publike. Imaju opasne napadače Bojana Čečarića, Petra Mićina i Marka Šarića. Ne smemo da im dozvolimo da se razigraju“, naveo je Rubežić. 

Komentari

Vaš komentar