„Igranje u Zvezdi ti daje osećaj da si visok tri i po metra“

Srbija - Super liga 21. sep 202110:43 > 11:122 komentara
Podeli:
REUTERS/Novak Djurovic

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek dao je intervju sa autralijske medije, u kome je između ostalog govorio o atmosferi koja vlada na stadionu "Rajko Mitić".

„Igrati za Zvezdu je nerealan osećaj. Kada igrate pred 55.000 – 60.000 ljudi i nastupate za najveći srpski klub, to ne može da se poredi ni sa čim. Jednostavno u klupskom fudbalu nema bolje od toga. Atmosfera je nerealna i niko ne želi da igra kod nas u gostima. Kada je stadion pun, to je drugačiji svet. Dogodi se da izađeš na teren i osećaš da si visok tri i po metra. Osećaš da ništa ne može da krene naopako“, rekao je Degenek.

Defanzivac je igrao protiv brojnih poznatih fudbalera, ali jedno nama dobro poznato ime je izdvojio.

Igrao sam protiv previše dobrih, svetskih klasa od igrača – Harija Kejna, Levandovskog, Nejmara, Mbapea, Salaha, Daglasa KosteIbrahimović je još jedno ime i on je verovatno jedan od najboljih špiceva svih vremena“.

Fudbaler Zvezde je rekoa sa kim bi jednog dana voleo da igra.

„Bez sumnje sa Serhijem Ramosom. Uvek sam sanjao da igram protiv njega, ali igrati sa njim bi bilo nešto sasvim drugačije. To se verovatno nikada neće dogoditi, ali pretpostavljam da posedujem pravo da verujem u takve stvari“, rekao je između ostalog Degenek.

Komentari

Vaš komentar