Jevtović po odlasku iz Partizana: Šta je potrebno za trofej?

Srbija - Super liga 2. jul 202215:335 komentara
Podeli:
Guliver

I bivši fudbaler Partizana ponavlja istu priču kao njegovi dosadašnji saigrači...

Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopštili su crno-beli.

Povezano

„U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se“, rekao je Jevtović, prenosi klub. 

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio „duplu krunu“, u sezoni 2016/17. U Partizan se vratio na polusezoni 2022. godine. 

„Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih šest meseci ponovimo 2017. godinu i ‘duplu krunu’. Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga“, rekao je Jevtović. 

„I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje“, dodao je on. 

Jevtović je istakao da je „Partizan u najboljim mogućim rukama – rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača“. 

„Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka“, rekao je on. 

 

Komentari

Vaš komentar