Kanga pred Radnik: Vreme je da poravnamo račune

Srbija - Super liga 26. jul 202218:282 komentara
Podeli:
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u petak od 21 čas dočekati Radnik, u meču četvrtog kola Super lige Srbije.

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je da se „raduje“ prvenstvenom duelu protiv Radnika u petak i da veruje u još jedan „trijumf“ na startu sezone.

Povezano

„Radujem se utakmici protiv Radnika. Ostali su nam „dužnici“ od prošle sezone i jedina su domaća ekipa koju nismo uspeli da pobedimo prošle godine. Vreme je da poravnamo račune“, izjavio je Kanga, a preneo klub.

„Dobro smo ušli u sezonu, ostvarili tri pobede i meč sa Radnikom je uvertira za ono što nas čeka u Evropi. Još jedan trijumf pred prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona bi dodatno doprineo našem samopouzdanju“, rekao je on.

Zvezdu nakon meča sa Radnikom očekuje, u sredu od 20,45 časova, prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Želimo da prvo savladamo Radnik, pa ćemo se onda okrenuti Ligi šampiona. Međutim, čujem da je pokrenuta akcija od strane navijača da svi na utakmicu dodju u dresovima i to još uvek nisam imao priliku da vidim“, dodao je Kanga.

U trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Zvezda će igrati sa boljim iz duela izmedju Pjunika i Didelanža.

„Verujem da će tribine biti pune u sredu, a nadam se i što većem broju ljudi u petak, kao što je to bio slučaj u mečevima sa Radničkim i Kolubarom. Ipak, u sredu očekujem pravi spektakl, siguran sam da će biti veče za pamćenje“, izjavio je Kanga.

Komentari

Vaš komentar