Kolubara smenila Radojičića posle prvog radnog dana

Srbija - Super liga 10. jun. 202110:424 komentara
Podeli:
Dragan Radojičić
Printskrin

Uprava superligaškog debitanta, Kolubare, smenila je šefa stručnog štaba Dragana Radojičića posle prvog radnog dana.

Tek promovisani trener, praktično, nije ni predstavljen fudbalerima u Lazarevcu. Svega sat vremena posle promotivne konferencije za medije, u sredu veče, dobio je otkaz!

Povezane vesti

„Poklopile su nam se ambicije, već su angažovana pojačanja i želim više od borbe za opstanak. Čovek sam terena, radnik, ne volim mnogo priču i zato obećavam da ćemo učiniti sve da Lazarevac igra zapaženu ulogu i debitantskog superligaškoj godini. Slično očekujem i od fudbalera – da budu ratnici i razmišljaju o prvom narednom izazovu“, poručio je između ostalog Dragan Radojičić uoči prvog okupljanja na lazarevačkom stadionu.

I to je bilo – sve. Nije prošlo mnogo vremena i Radojičić se našao na otkaznoj listi. Odluku o smeni saopštio je Dragiša Urošević, sportski direktor Kolubare.

Početak priprema zakazan je za četvrtak, 10. jun. Upravni odbor, u narednim danima, imenovaće novog trenera. Kolubaru je u superligaško društvo uveo Zoran Milinković. Saradnja, međutim, nije nastavljena, brzo su usledili rastanak i angažovanje Dragana Radojičića.

U letnoj pauzi sačinjena je i transfer lista. Lazarevački klub napustiće desetorica fudbalera.

Do sada su stigli Dejan Tumbas (Dinamo, Vranje), Luka Velikić (Osasuna) i Nikola Eskić (OFK Bačka). Aktuelan je dolazak i Nikole Krstovića iz Crvene zvezde.

 

Komentari

Vaš komentar