Kostić za SK: Čuo sam da ima nekih kontakata…

Podeli:
FK Crvena zvezda

Priča se, priča se... Već neko vreme u Šapcu. Sve je krenulo dan, dva pre odlaska na megdan Zlatiboru, u poslednjem ovogodišnjem kolu Superlige, gde je, iznenađujuće, pod vođstvom Dragoslava Kostića (trener omladinaca), upisala velike bodove (igrala hrabrije, ofanzivnije nego što je ranije bio slučaj u jesenjoj sezoni).

Sport Klub je danas pozvao i Kostića… Dobar dan, dobar dan… Upoznajemo Kostića sa onim što nas interesuje, dakle, pominjemo potencijalne investitrore u klub, ide i njegova priča…

Povezane vesti

Bojim se da sam pogrešna adresa. Moj je teren. I ništa više. Vodim brigu o deci, bio sam privremeno rešenje tog dana u Užicu, odradio posao, ispalo je odlično, pobedili smo 1:0“, kaže Kostić za SK.

I do vas je, verujemo, doprlo da se užurbano traži rešenje kako bi se klub izvukao iz finansijske krize, duguju se plate, dođe takvo vreme, nikome nije lako, fudbal često ume da pokaže i lice za brigu?

Kad su problemi, sve se radi na pronalaženju izlaza. Prirodno je što se pokušava…Da, čuo sam da ima kontakata…Sa kim? Ne znam. Koliko je tačno? Takođe ne znam. Uglavnom, neophodno je pronaći osobu ili osobe koje će novčanim sredstvima pomoći da se izgura sezona u svim klupskim segmentima, kako u seniorskom, tako i u veoma talentovanom omladinskom pogonu. Što se kašnjenja plata tiče, istina je, nije tajna, Mačva jeste u crvenom, no, valjda će da ispliva. Nadam se, iskreno se nadam“, zaključio je Dragoslav Kostić (56), bivši istaknuti prvotimac Mačve, tuzlanske Slobode i Meride u razgovoru za Sport Klub.

Rezultatsko buđenje Mačve je krenulo ( dugo je prvenstvo, mnogo je bodova u igri, Mačva ih trenutno ima 14 i nalazi se na pretposlednjem mestu ), očekuje se i finansijsko buđenje.

 

Komentari

Vaš komentar