Kragujevčani u potrazi za trenerom: Rogan prvi pik

Podeli:
Predrag Rogan
Starsport

Rukovodstvo Radničkog 1923 krenulo je u intezivnu potragu za naslednikom Nenada Lalatovića na klupi seniorskog tima. Prvi na listi favorita sportskog sektora nalazi se Predrag Rogan.

Doskorašnji trener uzbekistanskog Dinama velika je želja mladog sportskog radnika, Slavka Perovića. Sarađivali su svojevremeno na Banjici, Perović tada kao veliko pojačanje iz Crvene zvezde i ispisnik Roganu odlično poznate generacije „1989“.

Povezano

#related-news_1

Otuda i jasna želja sportskog direktora da nekadašnjeg učitelja, upućenog u aktuelni superligaški trenutak, privoli u šumadijsko jato.

Iza Rogana je petomesečni mandat u Samarkandu. Vratio se krajem meseca iz Dinama i već dobio nekoliko poziva sa superligaških stadiona. Iz Kragujevca stiže informacija da se prekaljeni trener, u petak, našao na „Čika Dači“, ali nema vesti o intezitetu pregovora sa poslovodstvom Radničkog 1923. Navodno, postoji interes obe strane da u junskim danima zajedno zaplove ka superligaškim vodama.

Predvođen Nenadom Lalatovićem, šumadijski tim napravio je proletos veliki iskorak. Sada je već to jedan od poželjnijih superligaša, spreman da iskoristi veliku podršku navijača i u narednoj sezoni zaigra mnogo ozbiljniju ulogu u elitnom rangu.

Sa Predragom Roganom, ili drugim trenerom na klupi, biće poznato početkom sledeće nedelje.

Komentari

Vaš komentar