Kraj za Ninkovića, Partizan plaća zbog „pola Mađar, pola…“

Srbija - Super liga 12. maj 202216:531 komentar
Nikola Ninković
Srđan Stevanović/Starsport

Disciplinska komisija FSS kaznila je Nikolu Ninkovića, fudbalera Proletera, četiri meča zabrane igranja. Pokrenut je postupak protiv Partizana, zbog skandiranja navijača na prvenstvenom meču sa Vojvodinom.

Za Nikolu Ninkovića završena je sezona. Prvotimac Proletera, deo kazne odradiće i u narednoj i to zbog nesportskog ponašanja na meču sa Radničkim 1923, u Kragujevcu.

Povezano

#related-news_1

Navijači Partizana ponovili su uvredljiva skandiranja na meču sa Vojvodinom. Zbog pesme „pola Mađar, pola…“, kasa crno-belih biće, najverovatnije, značajnije olakšana. Pristalice ekipe iz Humske isti performans ponovile su i u sredu, u polufinalu Kupa Srbije. Na terenu se kasnije našao veliki broj navijača, ali o tom slučaju disciplinski organ, na čijem čelu se nalazi Ivan Nikolić, odlučivaće tek po prispeću izveštaja delegata Miodraga Jankovića.

Kazna preti i Radničkom 1923, zbog skandalozno loše organizacije utakmice sa Proleterom. Jedan od navijača čak je imao i blizak kontakt sa četvrtim sudijom Markom Ivkovićem iz Lajkovca. U očekivanju dopunskih izveštaja, komisija će na narednoj sednici zaključiti i ovaj slučaj.

Ponovno isključenje koštaće Milana Milanovića, trenera Mačve, 50.000 dinara.

Završena je sezona i za Ognjena Milanovića i Pavla Radulovića, fudbalere Zlatibora i Timoka 1919, zbog isključenja u 35. kolu Prve lige Srbije.

Doktor Budućnosti iz Dobanovaca, Radovan Dinić, moraće da plati 10.000 dinara, zbog nesportskog ponašanja na meču sa Grafičarom.

Komentari

Vaš komentar