Krstajić: TSC ima uslove kao neki bundesligaši

Srbija - Super liga 4. jan. 202114:33 > 14:464 komentara
Podeli:
Krstajić predstavljen
Foto: TSC

Mladen Krstajić (46) se vratio u srpski fudbal posle godinu i po dana pauze.

Bivši selektor Srbije danas je i zvanično predstavljen kao trener TSC iz Bačke Topole. Na toj poziciji naslediće pokojnog Zoltana Saba, nekadašnjeg saigrača u Partizanu, sa kojim se jako dobro znao. Krstajić će imati težak zadatak da ponovi rezultate svog prethodnika, koji je u prvoj sezoni u Superligi, TSC izveo na evropsku scenu.

Krstajić se u prvom obraćanju predstavnicima medija zahvalio Janošu Žemberiju, predsedniku kluba, kojeg poznaje 20 godina, a potom oduševljeno govorio o TSC.

Iskreno rečeno, zadovoljstvo mi je što sam ovde”, počeo je Krstajić.

TSC kao klub je nešto što su evropski standardi. Imao sam samo jedan sastanak, a kada sam video ovo zdanje i šta će tu da se gradi – nisam imao dilemu. Nisam postavljao nikakve uslove oko finansija. Jesu one osnov života, ali…”, kazao je Krstajić i nastavio u dahu.

Bukvalno, TSC akademija ima sve kao jedan bundesligaš”, dodao je Krstajić koji je godinama igrao u Nemačkoj za Šalke i Verder.

Ovo je samo početak šta će dobiti s ovim modelom. Domaći zadatak za sve klubove u Srbiji kako treba klub da funkcioniše u 21. veku. Željan sam dokazivanja. Znate da sam bio selektor, bila je pauza, vreme je proticalo, a posla nije bilo”, zaključio je novi trener kluba iz Bačke Topole.

Komentari

Vaš komentar