Krstičić se vratio u Zvezdu

Srbija - Super liga 1. jul. 202114:215 komentara
Podeli:
Getty Images/Srđan Stevanović

Nenad Krstičić ponovo je fudbaler Crvene zvezde.

Vezista je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima posle višemesečne sage. Naime, on je želeo da se vrati u Ljutice Bogdana, ali AEK, za koji je nastupao u prethodne dve i po godine po odlasku iz Crvene zvezde, nije želeo da ga pusti kao slobodnog igrača bez obeštećenja jer je imao ugovor do jula 2022. godine sa njim.

Ipak, dogovor je postignut, u čemu je velikog udela imao sadašnji trener atinskog kluba, a nekadašnji Zvezde, Vladan Milojević, koji je obavio par razgovora sa predsednikom Evangelosom Aslanidisom u korist svog sunarodnika.

Za fudbalske prilike u Srbiji igrač je jako dobro finansijski prošao. Prema trogodišnjem ugovoru Krstičiću sleduje godišnja plata od 420.000 evra, odnosno 1.260.000 ukupno bez bonusa i premija koji će svakako uslediti ukoliko Zvezda osvoji neki trofej ili se plasira u neko od evropskih takmičenja.

Nenad Krstičić je već nastupao za Crvenu zvezdu u periodu od 2017. do 2019. godine, a očekuje se da se uskoro priključi ekipi koja se nalazi na pripremama u Austriji.

Komentari

Vaš komentar