Lalatović doveo čitav tim na KZN

Srbija - Super liga 5. dec. 202019:353 komentara
Podeli:
Nenad Lalatović
printscreen

Trener Vojvodine Nenad Lalatović posle pobede nad Mačvom na konferenciju za novinare doveo je čitav tim i nastavio sa apelima rukovodstvu kluba da isplati ono što se duguje igračima i zaposlenima.

Uz čestitke svojim igračima na pobedi i igračima Mačve Lalatović se posvetio pitanju o kojem govori već danima i nedeljama.

povezane vesti

Vidite ovaj dres, ovako se bori za Vojvodinu. Mrkaić je dao gol, on se oznojio, sav je dres mokar, prljav, prema tome, nekima je hladno, sede kući, da slučajno ne nazebu, a moji momci ovde daju svoj maksimum, puštaju krv za ovaj grb ovde i ja želim da vam se momci zahvalim na svemu jer sam preponosan što sam vam ja trener. Želim da zahvalim vašim roditeljima jer su napravili ovakve junake, vi ste heroji Novog Sada. Svi ovi što sede po foteljama i voze skupocene automobile i oni kojima su frižideri puni, njima bih svima ispraznio frižidere. Vama i zaposlenima u klubu, ljudima koji će morati sada da operu ovaj dres, njima koji rade dva posla, bih napunio frižidere. Vi svi to zaslužujete, a njima bih ispraznio frižidere i poslao ih na autobus gradskim prevozom. Vi ovo niste zaslužili, vi ste ove godine doneli trofej Novom Sadu – rekao je Lalatović.

A potom je trener Vojvodine konkretizovao prozivke na račun funkcionera.

Sada nam se duguju tri premije, dve plate, nekima i četiri plate i to je sramota i to ne sme da se dozvoli i o takvim stvarima ne sme da se ćuti. Ja znam da će možda mnogi da me kritikuju, mada mislim da neće, jer se ja ne borim za bogate ljude, već se borim za sirotinju. Ja molim bogate da daju sirotinji. Zaposleni u Vojvodini su me danas molili, ide Nova godina, idu slave, nemojte da oterate te ljude kući bez ijednog dinara. I oni treba da proslave Novu godinu, da napune frižider, da nahrane svoju decu. A da bi to uradili samo treba da budu plaćeni.

Komentari

Vaš komentar