Lalatović: Sada neki moraju da se bore za nas i Vošu

Podeli:
FK Crvena zvezda

Trener Vojvodine Nenad Lalatović po završetku utakmice protiv Radničkog čestitao je igračima na pobedi ali se i obratio rukovodstvu kluba.

Pokazali smo još jednom kako se bori za dres Vojvodine, za grb Vojvodine, za Novi Sad, za sever Srbije, jer Vojvodina je najveći klub na severu Srbije. Još nešto ću reći, ponosan sam na igrače. A sad moraju neki da se bore za nas, kao što se mi borimo za njih! Sad želim njihovu borbu da vidim! Borbu za Vojvodinu! Moji igrači njih sad uče kako se gine za grb Vojvodine. Sad se pokažite vi, koji ste ostali u Novom Sadu! Danas sam video tri naša navijača, a moglo je da ih bude deset. Dođite, bodrite Vojvodinu! Jeste, korona je, pa možemo i mi valjda da se zarazimo. Ako već dugujete plate i premije za osvajanje Kupa i izlazak u Evropu, dajte nam makar podršku. Pozivam ljude koji vode Vojvodinu da dođu na naše utakmice i makar bodre ove momke. O ovome ću pričati na svakoj konferenciji, dokle god moji momci ne dobiju novac – rekao je Lalatović i nastavio:

Ja sa njima živim, znam o čemu smo danas pričali i znam šta osećaju. Oni su razočarani, iako znam da je svugde problem. Nama je generalni sponzor Srbijagas, velika firma na čelu sa gospodinom Bajatovićem, ali ne može ni on sve sam. Ako postoji neki problem između njih, neka sednu i pričaju. Neka se malo umeša i Grad, jer i oni su bili ponosni kad smo osvojili Kup. Ujedinite se i ugledajte se na to kako su se ujedinili zaposleni u SC „Vujadin Boškov“, igrači i ja. Mi živimo kao jedna porodica i ginemo za ovaj grb. Krivo mi je zbog ovih momaka, jer nisu to zaslužili, kao ni zaposleni u SC „Vujadin Boškov“. Ti ljudi rade za 30-40 hiljada dinara. U Novom Sadu i na severu Srbije ima mnogo moćnih ljudi, uključujući i one koji vode naš grad. U poslednjih godinu dana, deca koja su ranije navijala za Zvezdu i Partizan, opet su, zbog dobrih rezultata, počela da navijaju za Vojvodinu. To je dobro za Srbiju i srpski fudbal. Zato poručujem svima da zanemare to ko sa kim ne priča, jer mene to ni ne zanima. Neka naprave jedan sastanak i neka napokon isplate ono što se duguje. Moji igrači su moja porodica i za njih sam spreman da poginem. Boriću se do poslednjeg dana da dobiju ono što im pripada.

Komentari

Vaš komentar