Lalatović u minusu 100.000 dinara

Podeli:
Nenad Lalatović
FK Vojvodina

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Nenada Lalatovića sa 100.000 dinara. Šef struke Vojvodine sankcionisan je novčanom kaznom zbog komentarisanja suđenja.

Podsetimo, Nenad Lalatović je u jednoj od spornih izjava naveo da su sudije uskratile novosadskoj ekipi „četiri boda“. Postupak protiv trenera izazvao je buru na „Karađorđu“. Rukovodstvo Vojvodine najavilo je da Lalatovića očekuje kazna i po klupskom pravilniku i izazvalo žestoku reakciju temperamentnog šefa stručnog štaba. Disciplinska komisija okončala je postupak i zaključila slučaj u delu sopstvene nadležnosti. Nastavak u Novom Sadu, očigledno, tek predstoji.

Povezane vesti

Trener Vojvodine, podsetimo, opomenut je odlukom prvostepene komisije FSS, na sednici 11. februara, zbog isključenja u prvom prolećnom kolu.

Disciplinci nisu imali više posla u prva dva ranga. Zanimljivo, proteklog vikenda nije zabeleženo nijedno isključenje.

Nije bilo bure u Super i Prvoj ligi, ali jeste na – drugoligaškim futsal terenima. Zbog povlačenja ekipe, na gostovanju SAS-u u Zrenjaninu, pokrenut je postupak protiv Ivana Vuksanovića, trenera Metalac Kolorada. Službena lica identifikovala su šefa struke gostiju kao inicijatora izlaska tima sa terena, 21 sekundu pre kraja. Sankcije očekuju i klub iz Gornjeg Milanovca.

Odluka Disciplinske komisije FSS, na čijem čelu je Ivan Nikolić, očekuje se tokom naredne nedelje.

Komentari

Vaš komentar