Lutovac u Ridu, emotivan oproštaj od Partizana

Austrija 7. feb 202314:081 komentar
twitter.com/FKPartizanBG

Aleksandar Lutovac, doskorašnji fudbaler Partizana, posle tri i po godine napustio je Humsku i prešao u Rid. Sa austrijskim klubom potpisao ugovor na godinu i po dana, uz opciju produžetka na još jednu.

Lutovac je u Partizan stigao 2019. godine, a pre toga je igrao za Rad u kojem je ponikao i uspešno branio boje kluba sa Banjice od 2015. godine.

povezane vesti

„Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv – još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu“, izjavio je Lutovac.

Donedavni fudbaler Parizana ove sezone je upisao 17 mečeva, postigao je jedan gol i dva puta asistirao.

„Mi smo porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala – ni kada su nas otpisivali. Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći sveti grb. Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi – koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama“, poručio je 25-godišnji fudbaler.

Rid se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu austrijske Bundeslige.

Komentari

Vaš komentar