„Menadžeri su zvali mog oca i predlagali da pređem u Zvezdu“

Srbija - Super liga 17. apr 202113:08 > 13:12
Branislav Knežević
Privatna arhiva

Jednom želja, uvek želja. Crvena zvezda se za Mačvinog bisera, Branislava Kneževića (18), strelca u minulom susretu sa Partizanom raspitivala i zimus (direktor Zvezdan Terzić nije krio želju, što je, iz rukovodstva šabačkog superligaša, tada i potvrđeno Sport Klubu).

Priča se nastavila ovog proleća, ponovo su, dakle, stizali signali o interesovanju Beograđana… Sad ćemo o tome i sa Kneževićem.

„Menadžeri su, baš u danu kada je Mačva gostovala na našem najvećem stadionu, zvali mog oca i predlagali mu da pređem u Zvezdu. Pritom glavnu reč o svemu vodi Mačva?! Klub je prava adresa, od mene malo zavisi“, naglašava Knežević za Sport Klub.

Povezane vesti

Ranije su se pominjali i Udineze, i Salcburg?

„Čitao sam.“

I?

„Neću da kažem da mi nije prijalo.“

Ima li nekih pomaka?

„Verujte da ne znam.“

Drugi deo sezone je iskorišćen da se učvsrti pregovarački položaj, postali ste standardan prvotimac u Mačvi, dobijali ulogu da, gde god je škripalo u srednjem redu, zatvorite rupu?

„Prilagođavam se svakoj situaciji, ne smeta mi rotacija, sad je, doduše, i lakše igrati, Mačva je ispala, nema pritiska, šansu dobijaju talentovani juniori, petorica su osetila čari dvoboja sa Partizanom…“

Gol kojim je Mačva povela protiv crno-belih, vaše je delo, oslobodili ste se čuvara, izašli pred Stojkovića i matirali ga za 1:0, u drugom minutu?

„Da sam, kojim slučajem, kasnije pogodio za 2:0, a, bio sam blizu, pošto je Partizanova odbrana izbacila loptu za gol linije, ko zna da li bi se gosti izvukli do kraja utakmice. Šta ostaje posle 90 minuta? Jasno kao dan: u duelu sa srpskim velikanom upisao sam najdraži gol u dosadašnjoj karijeri“, zaključio je Branislav Knežević za Sport Klub.

Komentari

Vaš komentar