Metalac počeo pripreme: „Novozelanđanin“ Mandić prva lasta

Podeli:
Staniša Mandić
Srđan Stevanović/Starsport

Zakotrljala se lopta i u Gornjem Milanovcu. Šef struke superligaša Metalca, Milija Žižić, zaokružio je na spisku prisutnih 22 fudbalera. Prvo pojačanje očekuje se u ponedeljak – sportski direktor Bojan Leontijević najavio je dolazak levokrilnog napadača Staniše Mandića.

Bivši reprezentativac Crne Gore i golgeter “Novozelanđana”, poslednjih godinu dana, nosio je dres slovenačkog šampiona Mure.

Povezano

Prozivci su prisustvovali i povratnici sa pozajmica, iz požeške Sloge i Takova, Danilo Nešić, Dušan Mijailović i Veljko Mijailović.

Posle transfera štopera Aleksandra Vasiljevića u Al Vasl, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Metalac su napustili golman Strahinja Savić, napadač Marko Šarić, vezista Bogdan Jočić i ofanzivac Luka Stević.

Bojan Leontijević i Milija Žižić
Ivica Milošević

Od 20. januara, ekipa će se preseliti u Antaliju. Pored beogradskog susreta sa Metalcem, na obalama Sredozemnog mora, zakazani su dueli sa Kaspijem, Sileksom, Koblencom…

Superligaš iz Gornjeg Milanovca zakucan je na pretposlednjem mestu, sa istim brojem bodova kao i poslednji Radnički 1923.

Komentari

Vaš komentar