Mitrović: Mogao sam da izaberem Kanadu, Zvezda me ubedila

Reprezentacija 16. sep 202214:072 komentara
Podeli:
Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović rekao je da je ponosan zbog poziva u A reprezentaciju, da će dati sve od sebe da se izbori za debi u predstojeće dve utakmice u Ligi nacija i da je poziv u državnim tim veliki motiv da nastavi da se dokazuje.

„Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu“, rekao je Mitrović, preneo je sajt Zvezde. 

Povezano

Selektor Srbije Dragan Stojković objavio je spisak igrača za predstojeće utakmice protiv Švedske i Norveške u Ligi nacija, na kome se nalazi i debitant Mitrović, ali i njegov saigrač Strahinja Eraković.  

„Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu. Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem“, naveo je 20-godišnji Mitrović. 

 

Komentari

Vaš komentar