Mrkić: Da je dobra situacija, ne bih sad bio u Radničkom

Podeli:
Starsport

Tomislav Sivić posle sedam mečeva bez pobede na klupi radničkog dobio naslednika, dobro poznato lice Saša Mrkić preuzeo niški tim.

Novi trener Radniškog iz Niša Saša Mrkić izjavio je da „nije zatekao dobru situaciju u timu“, ali da mu nije prvi put da „preuzima Radnički u delikatnom trenutku“.

Povezano

„Da je bilo dobro, ne sad bih bio ovde. Ima problema, nisam zatekao dobru situaciju u timu, ali nije mi prvi put da preuzimam Radnički u delikatnom trenutku“, izjavio je Mrkić, a preneo klub. 

Radnički se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 15. poziciji Super lige Srbije sa dva osvojena boda. 

„Ofanziva je dobra i tu neću puno menjati, ali u ova tri dana sam puno pažnje obratio na odbranu. Moramo da rešimo pitanje centralnog štopera. Optimista sam. Vojnik sam ovog kluba, zahvalan sam na ukazanom poverenju i spreman sam da ekipu povučem napred“, dodao je on. 

Radnički će u sredu, u zasotalom meču trećeg kola Super lige, gostovati Kolubari iz Lazarevca.  

„Idemo na pobedu. Nemamo prostora da drugačije razmišljamo. Biće teško, Kolubara je dobra ekipa. Odradićemo lakši trening na dan utakmice, jer moram da otklonim dileme u zadnjoj liniji. U napadu nemam dileme, i osloniću se na već proverene snage“, izjavio je Mrkić. 

Komentari

Vaš komentar