Nikola Štulić i Iva: Teška povreda kao početak ljubavi

Fudbal 14. feb 202112:031 komentar
Podeli:
Nikola Štulić i Iva FK Partizan
Foto FK Partizan

Za nekoga Sveti Trifun, za druge Dan zaljubljenih, a za sve nas još jedna prilika da se podsetimo koliko je važno da brinemo jedni za druge, bez obzira koji je datum ili dan u godini. Kao primer lepe i stabilne mladalačke veze, u kojoj dvoje utiču jedno na drugo na najlepši i najkreativniji način, sledi lepa priča iz fudbalskog kluba Partizan o njihovom mladom napadaču Nikoli Štuliću i njegovoj devojci Ivi.

Upoznali smo se sasvim slučajno, u Fizio centru gde sam se oporavljao posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, gde se i Iva oporavljala od iste povrede. Iva se profesionalno bavila skijanjem i bila i u reprezentaciji Srbije, ali ju je ta povreda, nažalost, zauvek odvojila od profesionalnog bavljenja belim sportom“, kaže Nikola Štulić za sajt FK Partizan.

Iva je ispričala kako je Nikola napravio prvi korak…

Nikola mi  je prišao na šalteru rehabilitacionog centra i zamolio da mu kažem ime i prezime, a potom me je našao preko društvenih mreža. Tako je sve počelo“, kaže šarmantna Iva, koja je nakon oporavka od povrede  počela da se bavi preponskim jahanjem u konjičkom klubu N.

Mene su privukle njegove oči, smisao za humor, posvećenost i upornost u periodu rehabilitacije“, dodaje Iva.

A mene lepota, osmeh i ljubav prema maloj deci i životinjama“, dodaje Nikola.

Nikola Štulić FK Partizan
Foto FK Partizan

Mladi par je u vezi već sedam meseci i slobodno vreme provodi zajedno. Kad im obaveze dozvole neretko odu i na putovanja.

Trenutno smo kod kuće zbog novonastale situacije, ali inače  nismo ljubitelji izlazaka, više volimo šetnju i prirodu. Putujemo koliko nam obaveze dozvoljavaju.“

Na pitanje da li je i on nekada probao da jaše konje, Nikola se smeje i kaže:

Jednom, ali neuspešno i više nikad“.

Oboje se sete važnih datuma, iako ih nema, kako kažu puno, ali umeju jedno drugog  da obraduju.

To su uglavnom sitnice koje nam znače.“

Uvek imaju razumevanja jedno za drugo

Zbog situacije oko Covida 19, Iva nije u prilici da ga prati na svakoj utakmici, jer se igraju bez prisustva publike, a o njihovom odnosu kaže:

Što se tiče našeg odnosa, zaista ne bih ništa menjala, gradimo jedan zdrav odnos pun empatije i razumevanja. Ali, ako moram da mu nađem manu, onda nekad da malo manje kasni“, šali se Iva, dok se Nikola nadovezuje.

Slažem se sa Ivom, uvek imamo razumevanja jedno za drugo i nađemo zajedničko rešenje.“

A što se tiče Dana zaljubljenih, Nikola kaže:

Provešćemo ga kad kuće, uz neki film. Ali, pošto na ova pitanja odgovaram ranije, još uvek mora da ostane iznenađenje“.

Ovaj mladi, uspešan i pre svega vaspitan mladi par svima poručuje:

Imajte razumevanja za one koje volite i one koji vas vole. Držite se zajedno dok ne prođe ova situacija, pa se vidimo na tribinama.“

Nikola i Iva.

Iva FK Partizan
Foto FK Partizan
Komentari

Vaš komentar