Nišlije traže zaštitu FSS: Srećković uvek protiv Radničkog

Srbija - Super liga 16. avg 202220:501 komentar
Podeli:
Marko Srećković
Srđan Stevanović/Starsport

Predstavnici niškog Radničkog pisali su Fudbalskom savezu Srbije, s jasnom tvrdnjom – sudija Marko Srećković urotio se protiv superligaša sa Čaira. I zato, čelnici Reala sa Nišave urgentno mole nadležne na Terazijama 35 za zaštitu!

Kako stoji u dopisu FSS čaša se prelila, pre desetak dana, u Lučanima. Nišlije insistiraju na verziji prvotimca Nikole Aksentijevića, objavljenoj na stranicama Sport kluba. Desni bek Radničkog energično je citirao reči sudije Marka Srećkovića upućene klupi Radničkog: „Tek sad ću da vas j****!“.

Povezano

Srpska kuća fudbala rešena je da poslednji slučaj istera na čistac. Zato su zatražene i dodatne izjave sudije Novaka Simovića, u prvom talasu zaštitnika kolege pored klupe, mahača na lučanskog duelu i delegata Miroslava Bukvića. Vrh FSS nema sentimentalnosti, vodiće se činjenicama i istinom u konkretnom slučaju, sa jasnom željom da se obračuna i sa anomalijama u sopstvenom dvorištu. Posebno, pod lupom, sudijske organizacije.

Slučaj iz Lučana zatvoriće, najverovatnije, Disciplinska komisija FSS, ali…

Nišlije se u pismo prosleđenom ka beogradskim Terazijama bave i ostalim „radovima“ Marka Srećkovića usmerenim ka Radničkom. Saznajemo da su naveli još nekoliko spornih odluka i „sukoba“ sa kragujevačkim arbitrom. Posebno su se bavili odlukama glavnog arbitra na utakmici četvrtfinala Kupa Srbije, u prošloj sezoni, i serijskim greškama Srećkovića…

Sadržinski bogato pismo, u oko 35 redova, zaključeno je i insistiranjem da odnos Kragujevčanina prema Radničkom napokon bude rešen, uz uvažavanje očiglednog problema… O ovom zahtevu mogla bi da raspravlja i Sudijska komisija FSS, na čijem čelu se nalazi Dejan Filipović.

 

Komentari

Vaš komentar