Partizan krenuo u proleće sa 36 aduta

Domaće lige - Fudbal 8. jan. 202111:39 > 12:551 komentar
Podeli:
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Aleksandar Stanojević izvršio je prozivku igrača Partizana uoči početka priprema za drugi deo sezone. Na startu će na raspolaganju imati 36 fudbalera.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Filip Holender, Nikola Štulić, Žan Kristof Bajbak, Miloš Jojić, Nikola Jović, Filip Stevanović, Bibars Natho, Sejduba Suma, Denis Stojković, Takuma Asano, Lazar Marković, Nikola Čolić, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Lazar Pavlović, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Majki Banjak, Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Marko Živković, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar i Periša Pešukić.

povezane vesti

Strani igrači pojaviće se u ponedeljak, izuzev Banjaka koji se već javio treneru Stanojeviću i Bajbeku, koji dolazi u subotu. Crno-beli će biti u Beogradu do 14. januara, kada idu na pripreme u Tursku.

Pismo podrške igračima i članovima stručnog štaba uputio je predsednik Milorad Vučelić, koji iz opravdanih razloga nije prisutan.

Fudbalerima i stručnom štabu, želim da očuvaju i unaprede pobednički duh Partizana. Da nastavite pobedonosni niz započet na isteku prošle godine. Morate da se takmičite sa svešću i uverenjem da sve samo od vas zavisi i da ne tražite unapred opravdanje za neuspeh. Prilike će se popraviti tako da ćemo imati podršku naših vernih i jedinstvenih navijača, Grobara! Razne druge okolnosti su takve, kakve su i ni ovlaš ih kritički ne opisujem, jer u dane Božića treba imati i negovati samo bogoudogne misli“, kaže se između ostalog u pismu Vučelića.

Partizan je prvi deo sezone završio na drugom mestu u Superligi Srbije sa devet bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu. Crno-beli su izborili i mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije u kojem čekaju narednog rivala.

 

Komentari

Vaš komentar