Pešić za SK: Hvala Zvezdi, nemam kvalitet za srpski fudbal!

Srbija - Super liga 7. jul 202213:20 > 13:5612 komentara
Podeli:
PredragxMilosavljevic via Guliver Image

Zvezda je htela, pokušala, i nije dočekala napadača Karagumruka Aleksandra Pešića, koji u razgovoru za Sport klub ističe da se zahvaljuje rukovodstvu srpskog šampiona, poimence, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, Dejanu Stankoviću i Marku Marinu, ali, da od transfera nema ništa.

Povezane vesti

„Volim Zvezdu, ali ja nemam kvalitet za Zvezdu i srpski fudbal,“ sarkastično je primetio Pešić misleći, podsećajući se dana, kada nije imao zaslužen, odgovarajući, tretman u ovdašnjoj fudbalskoj javnosti.

Srpski fudbaler nije dalje zalazio u problem već je samo naglasio da, najverovatnije, ostaje u Karagumruku, čiji sastav odnedavno sa trenerske klupe predvodi Andrea Pirlo.

„Pričao sam sa italijanskim stručnjakom koji mi je, odmah po dolasku, saopštio da je zadovoljan što ostajem u klubu. Pripreme su u toku, ekipa je tri sata udaljena od Istanbula, za bazu je izbaran Bolu. Polako hvatam zalet, imao sam kovid, dobro se oporavljam i do starta sezone, 7. avgusta, imam dovoljno vremana da uhvatim ritam i uđem u formu.“

Odluka da ostanete u Karagumruku je definitivna?

„Više razmišljam o drugim, važnijim stvarima. Za mesec i po porodiće se moja supruga Ivana, naš sin Mijat dobiće sestru, kojoj se svi mnogo radujemo,“ zaključio je Pešić za Sport Klub.

Tridesetogodišnji napadač, rođen u Minhenu, u sezoni 2017/18 nosio je dres kluba iz Ljutice Bogdana, a u karijeri je igrao još za Radnički iz Niša, OFI sa Krita, Šerif Tiraspolj, Jagodinu, Tuluz, Atalantu, Al Itihad, Seul i Makabi Tel Aviv.

Komentari

Vaš komentar