Petrić: Ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem!

Srbija - Super liga 27. feb 202317:012 komentara
Guliver

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić priznao je posle remija sa Radničkim da je "ovo realnost" kluba iz Humske. Partizan je odigrao bez pobednika, 1:1 u meču poslednjeg kola 23. kola Superlige Srbije.

„Ovo je realnost FK Partizan i naše ekipe. Pokušavali su koliko su mogli. U jednom trenutku smo mogli da rešimo utakmicu, a posle smo mogli da izgubimo i ovaj jedan bod“, rekao je Petrić po završetku meča.

Povezano

Petriću su prenete reči golmana Partizana Aleksandar Popović, koji je posle meča pitao saigrače „kako je moguće da se 17. utakmicu zaredom povlače“.

„On je rekao? Pitajte ga zašto je to rekao. Ako je to rekao, onda je to njegova sramota. Ako su bili do sada zajedno, treba i dalje da budu. Nikad ne kritikujem igrača, ako vi to kažete, ja vam verujem, onda je to njegova sramota. Trener kad izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda i ovih četiri dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem“, zaključio je Petrić.

Komentari

Vaš komentar