Poklon za 16. rođendan: Kraljevčanin Miladinović na golu CZ

Foto Crvena zvezda Jovan Miladinovic
Foto Crvena zvezda/ Jovan Miladinović

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na pripremama u Turskoj ekipu Dinama iz Tbilisija sa 3:2, a seniorski debi upisao je 16-godišnji golman Jovan Miladinović.

Povezano

Sa nekoliko odbrana u finišu meča pokazao da je pred njim lepa budućnost.

„Ostvario mi se dečački san, tako da sam još uvek pod emocijama. Mislim da nema lepšeg osećaja nego kada dobijete priliku da branite u prvom timu Crvene zvezde. Meni su ovo druge pripreme sa ekipom, letos sam trenirao i stekao veliko iskustvo, tokom jeseni sam to potvrđivao partijama u omladincima i sada sam dobio šansu na velikoj sceni. Zahvalio bih se treneru Milošu Milojeviću na ukazanoj prilici, kao i trenerima golmana Dušanu Gašiću i Nemanji Supiću, ali naravno i mojim kolegama – Milanu Borjanu, Nikoli Vasiljeviću i Zoranu Popoviću, jer jedni druge činimo boljima iz dana u dan“, rekao je za zvanični sajt kluba talentovani Jovan Miladinović.

Rođeni Kraljevčanin postao prvi fudbaler rođen 2007. godine koji je zaigrao među seniorima Crvene zvezde.

„Nedavno sam baš video objavu na Zvezdinom instagramu koji su prvi fudbaleri iz generacija, a da su zaigrali za seniore, i znam da se u tom društvu nalaze veličine poput Grujića i Jovića. Nema šta, polaskan sam. Malo je specifična situacija, jer sam u dva dana imao priliku da branim na dve seniorske utakmice, prvo za Grafičar protiv Šiofoka, a potom i za Crvenu zvezdu protiv Dinamo Tbilisija, tako da nisam mogao da poželim lepši poklon za 16. rođendan.“

Ambicije i snovi ostaju isti…

„Sve što se mene tiče je vezano za Crvenu zvezdu. Prvi deo sna sam ostvario, sada ću se boriti da debitujem na takmičarskoj utakmici, a onda korak po korak“, poručio je mladi Miladinović.

Komentari

Vaš komentar