Popodne superligaških sigurica

Podeli:
Predrag Rogan
FK Voždovac

Domaći timovi, prema očekivanjima, slavili su u sva tri meča popodnevnog programa 36. kola šampionata Srbije.

Najsigurniji je bio Voždovac – sa 4:2 pobedio je Napredak. „Zmajevi“ su od 21. do 39. minuta postigli tri gola i rešili dileme. Mrežu Miloša Ostojića načeo je Stefan Purtić, sa bele tačke. Seriju golova nastavili su Miloš Stojčev u 34. i Aleksa Janković u 39. minutu. Tačku na ubedljiv trijumf izabranika Predraga Rogana stavio je Miloš Stojčev, u 76. Na suprotnoj strani, precizni su bili Jovan Marinković u 62. i Marko Bačanin u 82. minutu.

Lagan posao imao je i Novi Pazar u duelu sa lučanskom Mladošću – 4:1. Iako su Dragačevci poveli golom iskusnog Petra Jovanovića, sredinom prvog poluvremena, Novopazarci su do odmora imali prednost od dva gola. U listu strelaca upisali su se Semir Hadžibulić (33), Abdulaj Sise (39) i Almir Aganspahić (45, jedanaesterac). Konačnih 4:1 postavio je Aganspahić u 66. minutu.

Fudbaleri Proletera probudili su se posle odmora i sa tri projektila „torpedovali“ pospane Surduličane (3:0). Napadač Filip Knežević upisao se dvaput u listu strelaca, u 63. i 69. minutu, precizan je bio i Milan Mirosavljev u 66.

Peti Radnik ima 55 bodova, šesta Mladost 51, deseti Voždovac, 11. Napredak i 12. Proleter po 47. Novi Pazar na 14. mestu sakupio je 45.

Komentari

Vaš komentar