Prijateljske utakmice: Kiša pobedila u Antaliji

Podeli:
Bolić i Lazetić
Miroslav Jelisavčić

Kiša, praćena olujnim udarima vetra, „otkazala“ je nekoliko pripremnih utakmica u Antaliji. Na domaćim terenima nije bilo greške – superligaši su, devet dana pred nastavak sezone, odradili planirane provere.

Na oproštaju od priprema u Antaliji, fudbaleri Radnika izgubili su od ukrajinskog premijerligaša Ruha. Golove za surdulički tim postizali su Milovanović u 34. i Predrag Đorđević u 70. minutu. Na suprotnoj strani, precizni su bili Kondrakov u 29. iz jedanaesterca, Gliha u 49. i Fedrorčuk u 85.

Radnik je meč počeo u sastavu: Kostić, Bogdanovski, Lukić, Jović, Đorđević, Oreščanin, Danoski, Stevanović, Kričak, Milovanović, Jokić. U nastavku su zaigrali i: Subotić, Spasić, Biber i Stamenković.

Loši vremenski uslovi nisu dozvolili Mladenu Krstajiću, treneru TSC-a, da proveri pulene, uoči planiranig povratka u Srbiju. Ekipa se u četvrtak vraća u Bačku Topolu, ukoliko vremenski uslovi dozvole, u narednim danima odigraće još jedan prijateljski meč.

Otkazan je i duel Inđije i Dnjepra 1.

Fudbaleri Metalca izgubili su od prvoligaša Radničkig 1923, u Kragujevcu (2:3). Za ekipu Žarka Lazetića golove su postigle proverene snage – Prestiž i Katanić sa 11 metara.

Od početka meča dres superligaša iz Gornjeg Milanovca nosili su: Savić, Vasiljević, Rogač, Mlađović, Antonijević, Mijailović, Jokić, Krajišnik, Prestiž, Arambašić, Cvetković. Posle 60. minuta na terenu su se našli: Milićević, Zoćević, Grbović, Maksimović, Beverli, Kokir, Sukačev, Katanić, Fićović, Pavlović i Luković. Metalac u subotu očekuje poslednja zimska provera, protiv Javora.

Loznica je pobedila Mačvu u Šapcu sa 2:0. Crveno-crni dres domaćeg tima nosili su: Samurović, Zukić, M. Mijailović, Pešić, O. Mijailović, Knežević, Kočar, Dabić, Marković, Ortiz i Mihailović. U nastavku su zaigrali i: Perić, Pejović, Nikolić, Obrovac, Trimanović, Tripković, Panić i Đoković.

Komentari

Vaš komentar