Prijović u Solunu, PAOK se ne predaje

Srbija - Super liga 20. jun. 202114:045 komentara
Podeli:
Aleksandar Prijović
AP Photo/Sergei Grits

Srpski napadač, Aleksandar Prijović, i dalje vaga čijem carstvu će se privoleti - uz Crvenu zvezdu, u aktivnu trku, tokom vikenda, uključio se i grčki PAOK.

Iz Soluna stižu informacije da je nekadašnji napadač grčkih crno-belih sleteo danas, u prepodnevnim satima, na aerodrom „Makedonija“, na završne pregovore sa rukovodstvom PAOK-a. Ukoliko nađe zajednički jezik sa nekadašnjim poslodavcima, Aleksandar Prijović potpisaće dvogodišnji ugovor.

Povezane vesti

Posao, ipak, nije blizu realizacije. PAOK želi da vrati doskorašnjeg napadača Al Itihada u svoje jato, međutim, aktivno interesovanje pokazala je i Crvena zvezda. Iako iz Beograda stižu informacije o basnoslovnoj ponudi, činjenica da rukovodstvo crveno-belih kasni sa isplatom plata i premija i aktuelnim prvotimcima, stavlja pred Prijovića dilemu da dobro razmisli na koju će stranu ovog leta.

Podsetimo, bivši reprezentativac Srbije, rođen u Švajcarskoj, tokom dve godine noseći dres solunskog tima, od januara 2017. do 2019, ostao je u nezaboravnom sećanju navijačima i klupskim glavešinama. Zato je Ivan Savidis, kontroverzni gazda kluba sa obala Egejskog mora, rešen da ponovo izdvoji značajan novac za angažovanje Prijovića. PAOK je tek završenu sezonu u Grčkoj okončao na čevrtom mestu. Značajnu ulogu u klupskim uspesima imao je još jedan Srbin – bivši partizanovac Andrija Živković.

Dilema je sve manje – Crvena zvezda, ili PAOK, pitanje je sad. Odgovor, u ovom trenutku, verovatno ne zna ni Aleksandar Prijović. Odluka se očekuje u narednim danima…

 

Komentari

Vaš komentar