Puača šef stručnog štaba Voždovca

Srbija - Super liga 14. avg 202214:411 komentar
Podeli:
FOTO. FK Voždovac

Nikola Puača postavljen je za šefa stručnog štaba ekipe Voždovca.

Mladi stručnjak poslednji angažman je imao u Bačkoj, a vodio je još Smederevo, Radnički iz Pirota, OFK Beograd i mlađe kategorije Crvene zvezde, dok će mu ovo biti prvi posao u Super ligi.

povezane vesti

Pored šefa struke, u stručnom štabu biće još Marko Savić. Talentovani trener koji je prošle sezone osvojio triplu krunu sa estonskom Levadijom, već je radio u Voždovcu, tako da je dobro upoznat sa klubom i saradnicima.

Miloš Mirković, prvi čovek Voždovca, poželeo je dobrodošlicu Puači i Saviću i poželeo im mnogo sreće u radu sa ekipom.

Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa dosadašnjom praksom angažovanja mladih stručnjaka koji se uklapaju u profil trenera sa napadačkom filozofijom. Iako je, generalno gledano, takvih malo, na našim prostorima se uvek pojavi neko novo ime. Odluka je ovoga puta pala na Nikolu Puaču koga smo pratili u protekle tri sezone. Izneo je najprikladniji program rada, kao i plan razvoja mladih igrača. Za prvog asistenta izabrao je Marka Savića koji je već dokazan trener sa šampionskim ambicijama i već dobro upoznat sa načinom funkcionisanja našeg kluba jer je ranije radio kod nas kao trener omladinske selekcije, ali i kao prvi asistent u stručnom štabu Jovana Damjanovića. ”, rekao je Mirković.

Puača je istakao da je zahvalan na prilici koju je dobio u beogradskom superligašu.

Veoma sam srećan što dolazim u klub kao što je Voždovac i što sam sa upravom našao zajednički jezik. Nastojaćemo da negujemo imidž koji je građen godinama, atraktivan i ofanzivan fudbal koji će nam donositi što veći broj golova, a naravno i bodova. Disciplina, dobra organizacija i kontrola lopte je nešto na čemu ćemo insistirati kako bismo te ciljeve i ispunili. Verujem da imamo igrački kadar i potencijal da ostvarimo odlične rezultate. Drago mi je što sam kao Voždovčanin baš ovde na Krovu dobio šansu da debitujem u Superligi”, poručio je Puača.

Komentari

Vaš komentar