Rad zaustavio Zvezdu posle pola godine

Srbija - Super liga 5. maj. 202120:0127 komentara
Podeli:
Europa League AC Milan Crvena Zvezda Dejan Stankovic
REUTERS/Daniele Mascolo

Crvena zvezda posle pola godine i 22 uzastopne pobede nije uspela da dođe do tri boda u Superligi. Rad je na Banjici uspeo da izvuče zlata vredan bod odigravši 2:2.

Crveno-beli su osigurali titulu, ali ove sezone nisu baš navikli da ne pobeđuju na domaćem tlu. Osim derbija u Humskoj još samo Javor nije na stadionu Rajko Mitić doživeo poraz. I to 25. oktobra prošle godine. Od tada crveno-beli su nanizali 22 pobede u prvenstvu, a i protiv Rada je bila na pragu 23.

povezano

Jer Zvezda je posle 42 minuta vodila 2:0 golovima Falka u 31. i Pavkova 11 minuta kasnije. Ipak, Mladenović je već u narednom napadu smanjio na 2:1, a u 74. minutu Sarić je doneo poravnanje. Do kraja nije bilo golova i Rad može da bude zadovoljniji ovim bodom koji mu mnogo znači u borbi za opstanak.

Crvena zvezda nije uspela da stigne do cifre od 100 bodova, pošto ih sada ima 99, a i u naredna tri kola imaće priliku da dođe i do 100 golova, pošto ih sada ima 98. Rad je 15. sa 43 boda i ima samo bod manje od ekipa koje su iznad zone ispadanja.

Komentari

Vaš komentar