Radojičić na klupi Kolubare

Podeli:
Dragan Radojičić
Guliver image

Lazarevačku Kolubaru će u premijernoj superligaškoj sezoni predvoditi Dragan Gaga Radojičić.

U narednim danima očekuje se potpis ugovora i ozvaničenje saradnje.

Nikšićanin je prvi pik rukovodstva lazarevačkog superligaša, zainteresovan da se lati posla u Srbiji i u ovom trenutku nema nijednog razloga da ne usledi i brzi stisak ruku sa obe strane. Tokom odlazeće nedelje definisani su i ostali, krucijalni, detalji, visina ugovora i plan prelaznog roka. Ostale su još samo administrativne finese do zvaničnog „da“.

Povezane vesti

Radojičić odlično poznaje prilike u Srbiji, iako šest godina nije radio na superligaškim terenima. Posle Novog Sada, Vojvodine, Proletera i OFK Beograda, put je bivšeg golgetera novosadske “stare dame” odveo u Crnu Goru. Osvajao je trofeje sa Sutjeskom i Rudarom, vodio Grbalj, bio promovisan i u najboljeg trenera države… U situaciji kad je u Crnoj Gori osvojio skoro sve što se može, logična je odluka da se vrati u Srbiju. I to u Lazarevac, čiji miljenik, fudbalski klub, ne planira da u eliti „pleše samo jedno leto“.

Kolubaru je u superligaško društvo uveo Zoran Milinković. Smetnje na “vezama” sa rukovodstvom i ljudima oko njega, uslovili su iznenadan rastanak, uprkos istorijskom uspehu. Na klupu se seo u novembru prošle godine, sa zadatkom da napokon obezbedi promociju u elitni rang. Cilj je ostvario, ali to ipak nije bilo dovoljno za nastavak saradnje.

Milinković se okrenuo na drugu stranu, a promocija se smeši Draganu Gagi Radojičiću

Bez šefa stručnog štaba trenutno su tri superligaša. U očekivanju zvaničnog imenovanja u Lazarevcu, upražnjene su klupe surduličkog Radnika, Novog Pazara i novajlije, Radničkog 1923. U fudbalskim krugovima, pominje se da dogovor o nastavku zajedničkog puta nisu postigli ni Milan Đuričić i rukovodstvo kruševačkog Napretka.

Sezona na superligaškim terenima, podsetimo, počeće 17. jula.

Komentari

Vaš komentar