Rasprodaja u Vojvodini: Majstorović u Dinamu iz Moskve

Rusija 16. avg 202222:56 > 17. avg 2022 0:164 komentara
Podeli:
FK Vojvodina

Kako javljaju ruski mediji, 17-godišnji igrač Vojvodine Milan Majstorović već se nalazi u Moskvi, gde je na završnim pregovorima sa Dinamom.

Dva igrača su nedavno iz Vojvodine otišla u Seriju A, 17-godišnji Mihailo Ivanović i nešto stariji Mladen Devetak. Prvi će biti na pozajmici u Sampdoriji do kraja sezone, klub iz Đenove imaće pravo otkupa ugovora.

Povezano

Devetak, koji je prošao sve mlađe kategorije novosadskog tima, za koji je nastupa 107 puta, potpisao je ugovor sa Palermom. Nisu se čelnici Vojvodine na tome zaustavili, pa je kako navode ruski mediji na pomolu još jedan transfer. I ponovo će put inostranstva iz Novog Sada krenuti jedan golobradi mladić. 

Ovoga puta reč je o 17-godišnjem Milanu Majstoroviću, koji bi trebalo da potpiše za ruski Dinamo, po okončanju svih formalnosti. Ovaj momak, koji igra na mestu štopera, već se nalazi u Moskvi, a sve bi trebalo da bude ozvaničeno narednih dana. 

Majstorović će se po potpisu ugovora vratiti u Vojvodinu, a Dinamu bi trebalo da se pridruži kad postane punoletan, osamnaesti rođendan proslaviće 21. februara. 

Komentari

Vaš komentar