Recko diže glas: Piksi, znaš li kakve ljude guraju u savez?

Srbija - Super liga 11. avg 20228:55 > 20:354 komentara
Podeli:
Dragan Antić
Srđan Stevanović/Starsport

„Kuva“ istočni region, svakojake iskre i iskrice izbijaju sa najuzavrelijeg fudbalskog fronta... Posle izbora u Strukovnoj organizaciji sudija FS grada Vranja, Sport klubu se javio Dragan Antić.

Nekadašnji trener Dinama dostavio nam je i zapisnik sa sednice, u kojem se konstatuje prisustvo 11 od 20 delegata. U pismu našoj redakciji, popularni Recko osporava kvorum i tvrdi – sednica nije ni održana.

Povezano

„Sve miriše na priču – Tončevi idu, dolaze duplo gori. Bruka i sramota – sednicu Strukovne organizacije FS grada Vranja nisu ni održali. Od potpisanika zapisnika, dvojica su bili u inostranstvu, nekoliko njih na poslu. Sve su priznali i zato je napisana krivična prijava protiv aktera cele ujdurme”, ljutito konstatuje Dragan Antić.

Fudbalski trener prstom upire ka – političkom vrhu Vranja:

„Iza cele priče stoji Dragan Boske Stefanović, konobar iz Surdulice, hoće i u fudbalu da postavlja ljude kako bi nastavili pljačkanje i uništavanje. Imenuju sudije kažnjavane zbog nameštanja i suspendovane usled mnogih prekršaja! U Vranju se političari, na čelu sa Bosketom, Milenkovićem i kompletnim rukovodstvom grada, uključilo u pretnje delegatima, kako bi dobili njihovi kandidati, ljudi niskog morala, bez obraza i časti, predvođeni Dejanom Ivanovićem. Promenio je mnogo stranaka i uvek bio u vladajućoj.”

Ima Dragan Antić i pitanje za selektora reprezentacije Srbije:

„Pitam i mog “brata Piksija” i direktora reprezentacije Stevana Stojanovića, da li znaju kakve ljude guraju u savez. Očigledno, selektor nije svestan sa kakvim zlom ga polako okružuju. Gladni su para i slave, pitam se šta radi država da ovom zlu jednom zauvek stane na put. Neka cela Srbija vidi ponašanje Dejana Ivanovića!”

Dinamo se ne miri sa aktuelnom situacijom i nastaviće trku na okružnom nivou.

„Imaćemo kandidata za predsednika FS Pčinjskog okruga – Marka Antića, predsednika Dinama. Mlad i perspektivan, student treće godine Ekonomskog fakulteta i Fakulteta političkih nauka u Hajdelbergu. Pitam – da li je normalno da takvog momka ruši konobar iz Surdulice, samo zato sto je Reckov sin. Recko nije ničija marioneta, poltron kao većina, što je najveći problem. Stidim se i kajem što sam dozvolio da budem deo ovog zla, koje uništava moj grad i južni region. Nažalost, predsednik nije uspeo da se izbori i otarosi karcinoma na jugu Srbije i to me boli”, zaključuje Dragan Antić.

Komentari

Vaš komentar