Sa Zlatibora u Solun? Vukić na meti PAOK

Srbija - Super liga 20. jun. 202118:49 > 18:55
Podeli:
FK Zlatibor

Napadač Zlatibora Stefan Vukić nalazi se na meti grčkog PAOK i kuvajtskog Al Arabija, saznaje Sport Klub.

Vukić je imao sjajnu sezonu u dresu Zlatibora. Postigao je devet golova u Superligi Srbije, a najlepši je dao Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić.

Dobre partije skrenule su pažnju superligaških klubova, ali i inostranih. Među njima, najkonkretniji su PAOK i Al Arabi.

„Krivac“ za interesovanje arapskog kluba, poznatog po velikoj platežnoj moći, jeste srpski trener Boris Bunjak. Bunjak je poznat u Kuvajtu, radio je tamo godinama i njegova reč se poštuje…

Sa druge strane, Vukića bi u svojim redovima rado video grčki velikan PAOK. Emisari Solunjana zapazili su 25-godišnjeg Nišliju na Marakani protiv Crvene zvezde.

Pita se, međutim, i Zlatibor sa kojim Vukić ima važeći ugovor.

Drago mi je za Vukića, pokazao je u mnogim utakmicama da bez problema može da igra i u Partizanu i Crvenoj zvezdi. Naš je igrač i dalje. Prozivku za novu sezonu izvršiću 24. juna na našoj Švajcariji. Voleo bi da imam u timu Vukića, ali ako ćemo iskreno zaslužio je da se oproba i u inostranstvu. Može on još mnogo da pokaže„, poručio je Predrag Ristanović, trener Zlatibora.

Vukić je ponikao u niškom Radničkom. U nastavku karijere bio je član Sinđelića, Car Konstantina, Dunava, Srbobrana, Dobanovaca…

Komentari

Vaš komentar