Šapčani prelomili: Jelić i Jermaniš na kormilu

Podeli:
Slaviša Jelić
Privatna arhiva

Rukovodstvo šabačke Mačve je prelomilo – ekipu će u prolećnom delu sezone predvoditi Slaviša Jelić i Alfred Jermaniš.

Crnogorsko-slovenački tandem na klupi biće ustoličen u ponedeljak.

„Prihvatio sam ponudu ljudi iz Mačve, drago mi je zbog dolaska u klub bogate tradicije i grad nadaleko čuven po kvalitetnim fudbalerima i trenerima. Radiću sa Alfredom Jermanišom, doskorašnjim trenerom u stručnom štabu mlade reprezentacije Slovenije“, potvrdio je Slaviša Jelić.

Crveno-crni iz grada na Savi završili su prošlu godinu, upravo, sa podgoričkim stručnjakom na klupi. Do skoro angažovan u Sumido Đepru, novopečenim superligašem iz Mongolije, Jelić je bio srećne ruke na debiju, kao neposredni kreator trijumfa nad Zlatiborom, u poslednjem kolu jeseni. Vlasnik je „A“ licence, trenerskim poslom bavi se sedam godina, ranije je vodio podgoričku Školu fudbala Porto.

Povezane vesti

Nekadašnji slovenački reprezentativac, Alfred Jermaniš, u Šabac stiže kao slobodan trener, iako je do novembra bio asistent Primožu Glihi na kormilu mlade reprezentacije Slovenije. Od 2004, sa završetkom karijere u kopačkama, kratko je predvodio Izolu. Poseduje najviše fudbalsko znanje – profi licencu.

Novi stručni štab Mačve biće promovisan u ponedeljak, uoči prvog radnog dana u 2021. Validnost ugovora oročena je na šest meseci, uz automatsko produženje na dve godine, u slučaju opstanka u superligaškom društvu.

Komentari

Vaš komentar