Saša Stevanović više nije predsednik UO OFK Beograda

Srbija - Super liga 25. jun 202215:441 komentar
Podeli:
OFK Beograd
OFK Beograd

Saša Stevanović više nije predsednik Upravnog odbora OFK Beograda.

Stevanović se povodom podnošenja ostavke oglasio saopštenjem na zvaničnim stranicama kluba:

Povezano

„Poštovani ofkovci,

Čekao sam zvaničnu odluku saveza o popunjavanju Prve lige, i priliku da se konkretno oglasim.

Kada sam prihvatio mesto predsednika UO pre godinu i po dana, rekao sam da je primarni cilj ulazak kluba u viši rang i da ukoliko to ne uspemo snosiću najveću odgovornost.

Toga se i danas pridržavam, te sam odluku o ostavci preneo UO i predsedniku Skupštine kluba.

Klub sam prihvatio da vodim na predlog KPO i navijača u trenutku kada je klub bio 12. na tabeli, gde se igračima i zaposlenima dugovala jedna plata, neplaćenim reprogramom za snabdevanje strujom.

Za kratko vreme smo stabilizovali tim i na kraju prolećnog dela zauzeli 6. mesto (računajući samo proleće bili bismo prvi), isplaćen je reprogram za struju, plaćeni su troškovi i stabilizovano plaćanje plata zaposlenima u klubu. Letnji prelazni rok iskoristili smo da pojačamo tim i jesen završili na prvom mestu.

Tokom zime, vodeći se istim kriterijumima pojačali smo tim, doveli trenera sa većim iskustvom i čoveka koji je vodio timove u višem rangu. Očekivali smo da proleće nastavimo u još boljem izdanju. Od svega očekivanog, desilo se suprotno i krajnji rezultat je neulazak u viši rang.

Kao najodgovorniji za takav rezultat odlučio sam da podnesem ostavku i prepustim mesto nekome ko će pokušati da ostvari taj rezultat“, poručio je Stevanović.

Komentari

Vaš komentar