Sivić podneo ostavku: Ja sam odgovoran, stidim se

Srbija - Super liga 12. avg 202220:59 > 21:016 komentara
Podeli:
Starsport

Radnički je u petak u Nišu ostao i bez bodova u duelu sa Novim Pazarom, ali i bez trenera jer je Tomislav Sivić podneo ostavku.

Nakon još jednog lošeg rezultata, Sivić je odlučio da je vreme da ode, a istakao je da se stidi igara koje je prikazao njegov tim.

Povezano

„Do sada smo igrali neke nesrećne utakmice, ali sada to nije bio slučaj. Glave su nam doškle skandalozne individualne greške, ne može kapiten da izgubi loptu na 20 metara kao što se desilo pre gola. Drugi gol je bio još veća greška Tolordave, ko zna koja po redu. Takav pas ne može da se daje sa dvojicom igrača na leđima. Ponovo smo sebi dali golove, igrali smo loše, po prvi put nisam video strast kod igrača“, počeo je Sivić posle utakmice.

„Ja sam odgovoran, ove greške su previše. Radničkom je sada potrebno nešto mnogo jače da se prodrma. Trener je taj koji mora da ide i da dođe neko ko će moći to bolje da radi. Ovo je bilo sramno, ja se stidim toga. Žao mi je niške publike. Ništa nije pokazivalo da će ova sezona ovako da krene. Nekome je život majka, nekome maćeha“, zaključio je Sivić.

Radnički od početka sezone ne zna za pobedu. U Superligi je u pet utakmica sakupio samo dva boda, a u kvalfikacijama za Ligu konferencije ispao je od Gzire sa Malte.

Komentari

Vaš komentar