SK: Vojvodini od Majstorovića milion i po evra

Podeli:
Milan Majstorović
SK

Posao je završen – ugovor potpisan. Štoper Milan Majstorović, u narednih pet godina, biće član moskovskog Dinama!

Na račun Vojvodine, kako saznaje Sport klub, od transfera momka rođenog 2005. godine, „leći“ će milion i po evra. I to u dve podjednake rate, dinamikom ugovorenom u poslednjim danima kratkotrajnih pregovora.

Povezano

Mladi Milan Majstorović, ipak, provešće jesenji deo sezone u Vojvodini. Tek s punoletstvom, 21. februara naredne godine, moći će u punom kapacitetu da se stavi na raspolaganje Moskovljanima.

Defanzivac je odavno na oku poslovodstva Dinama. Moskovljani su Majstorovića posebno pratili na kadetskom Prvenstvu Evrope, u Izraelu, maja ove godine. U sjajnoj četi selektora Radovana Krivokapića, Majstorović je ostavio odličan utisak i posle odličnih ocena Željka Buvača, sportskog direktora Dinama, sve je bio izvesniji odlazak u Rusiju. Zeleno svetlo za konačnu realizaciju stiglo je sa avgustovskim danima.

Kompletan utisak, ipak, „kvari“ lična karta Milana Majstorovića. Vojvodina ostaje bez još jednog velikog talenta, nesuđenog prvotimca. U očekivanju debija za seniorski tim, posle „eksplozije“ na kontinentalnom takmičenju, mlađani defanzivac pakuje kofere i sprema se put najveće svetske države. Ponudu od milion i po evra za momka neslućenog potencijala, Novosađani nisu ni mogli da odbiju.

Ruka saradnje porodice Majstorović i predstavnika Dinama pružena je u sredu popodne na moskovskom tlu. Familiju Majstorović, uz centralnu ličnost, fudbalera Milana, predstavljao je i najstariji – otac Miroslav… Posao je završen bez posrednika, u direktnim pregovorima između klupskih predstavnika.

Iz Vojvodine su letos otišli Mihajlo Ivanović (Sampdorija) i Mladen Devetak (Palermo).

Komentari

Vaš komentar