Slovenac Gliha pregovara sa Šapčanima

Podeli:
Primož Gliha
Printskrin

Doskorašnji selektor mlade reprezentacije Slovenije, Primož Gliha, u intezivnim je pregovorima sa rukovodstvom šabačke Mačve o preuzimanju seniorskog tima.

Provereni stručnjak našao se u najužoj konkurenciji za mesto upražnjeno raskidom ugovora sa Draganom Aničićem.

„Iza nas je ozbiljan razgovor, osetio sam pozitivne vibracije, upoznao se sa klupskim projektom, raspitao o ligi… Mačva je klub sa tradicijom, kakvih je mnogo u Srbiji, što me posebno privlači. Volim da radim sa mladim fudbalerima, takvim putevima hodio sam često u trenerskoj karijeri i šabački izazov doneo bi samo iskustvo više u mojoj biografiji“, potvrdio je Gliha ozbiljnost priče sa potencijalnim poslodavcima iz Mačve.

Pre petogodišnjeg mandata na poziciji selektora mlade reprezentacije Slovenije, Gliha je radio u slovenačkim klubovima – Muri, Kopru i Gorici. Imao je bogatu igračku karijeru, u staroj Jugoslaviji, Francuskoj, Izraelu, Austriji…

Povezane vesti

„Čuo sam i kao fudbaler, zagrebačkog Dinama i Olimpije, mnogo lepih stvari o Mačvi i Šapcu. Videćemo, moraće mnogo stvari da se složi, poslednjih sedam dana nismo imali kontakata. Znate kako idu stvari, najpre upoznavanje, razmena ideja, potom konkretnija priča. I moja energija je pozitivna…“, zaključio je Gliha.

Očigledno, novi vetrovi duvaju u fudbalskom Šapcu, na Savi. Sve u sklopu kadrovskog jačanja Mačve i pokušaja da se domogne – superligaške luke spasa…

 

Komentari

Vaš komentar