Smena u Spartaku: Petrović umesto Vučkovića

Podeli:
Slavko Petrović
Guliver image

Rukovodstvo Spartak Ždrepčeve krvi potpisalo je raskid ugovora sa šefom struke Nebojšom Vučkovićem i na upražnjeno mesto imenovalo Slavka Petrovića.

Odluka je saopštena u nedelju veče, posle poraza od Novog Pazara, u 31. kolu šampionata Srbije.

Iskusni Slavko Petrović, posle deset godina, vraća se u srpski fudbal. Sa uspehom je ranije radio u čačanskom Borcu, kratko se zadržao na klupi Rada, u evropskim danima i potom posvetio poslu u Bosni i Hercegovini. Predvodio je tokom osam godina Željezničar, Radnik iz Bijeljine, Slobodu iz Tuzle i sarajevski Olimpik.

Povezano

#related-news_1

Pred Perovićem, poznatim stručnjakom iz Bajine Bašte, nalazi se složen zadatak da što pre stabilizuje ekipu i obezbedi upliv u mirnu luku. PRO licencu stekao je u Nemačkoj i uspešno predvodio Fortunu iz Dizeldorfa, Karl Cajs Jenu, Manhajm i Darmštad 98. Kratko vreme okušao je sreću u Mađarskoj, na klupi Zalaegeršega.

Iza Nebojše Vučkovića ostaju dva meseca neuspešnog rada na klupi seniorskog tima Spartak Ždrepčeve krvi. Nasledio je Vladimira Gaćinovića 14. februara i u devet utakmica upisao samo jednu pobedu, dva puta remizirao i čak šest izgubio. Prema najavama, ostaće u klubu, na poslovima prvog čoveka klupske škole.

Subotičani se trenutno nalaze na 12. mestu, svega tri boda ispred zone baraža. Novi šef struke, četvrti od početka sezone, debitovaće na klupi u četvrtak, u Gornjem Milanovcu. Početak meča zakazan je za 17 časova.

Komentari

Vaš komentar