Spasić optužuje: Ucene i pretnje na istoku

Srbija - Super liga 15. avg 202221:011 komentar
Podeli:
Ninoslav Spasić
Emir Sadović/Starsport

Izborni proces u Fudbalskom savezu Srbije ulazi u treću nedelju. Do kraja avgusta biće konstituisani opštinski savezi i esnafske organizacije, sudija i trenera, okružnog nivoa.

Najviše bure, prema svedočenjima, ima na teritoriji istočnog regiona. Posle prošlonedeljnog serijala i svakojakih vesti iz Vranja, Surdulice i čitavog Pčinjskog okruga, oglasio se Ninoslav Spasić.

Povezano

Suspendovani predsednik Strukovne organizacije sudija FS Regiona istočne Srbije, izbačen iz fudbala na dve godine, u pismu Sport klubu, osvrnuo se na izborne radnje tvrdeći da se „za razliku od drugih, ne plaši nikoga”.

„Želim samo pravdu i ništa više. Dolaskom Maze Vasilijevića na Istok, pitam u kom svojstvu, fudbal se srozao na najniže grane. Umro! O tome najbolje svedoči tabela Super lige i plasmani niškog Radničkog, Napretka i Radnika.

Ucene u sudijskoj, trenerskoj organizaciji ne prestaju. Čemu pretnje, ucene, poništavanje konferencije klubova? Ne moram da budem u fudbalu, svestan svojih reči i posledica, jer nisam podoban.

Pismo istok
SK

Šaljem i konkretne dokaze dokle sve ide. Gospodina Miroslava Milivojevića, do skora v.d. predsednika FS RiS, delegata Super i Prve lige ne delegiraju i ucenjuju da stavi potpis na dokumenat i odustane od arbitražnog postupka pred Sportskim sudom u Lozani. Zbog čega pretnje? Je li to legitimni način da se dodje do fotelja FSS, ogromnih plata i benefita.

Smeta im Istok, smetaju im Tončevi, sudije, treneri… Njima smetaju nepodobni, borci za dobrobit fudbala. Nema nama spasa sa ovakvim ljudima i radom. Tonemo dublje i dublje.

Ponovo pitam nadležne institucije – da li tako treba, je li to način da se dođe do fotelja u regionima i savezima”, konstatovao je Ninoslav Spasić u pismu dostavljenom Sport klubu.

 

Komentari

Vaš komentar