Srnić: Ne želimo da započnemo sezonu kao prošle godine

Podeli:
fk crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je da pripreme teku u odličnom ritmu i da se nadaju da neće na startu nove sezone prosipati bodove kao što su radili prošle.

„Uslovi su izvanredni, sve što nam treba je tu, i to je izuzetno važno kada je pripremni period u pitanju. Bitno je da su svi igrači zdravi i da sve teče bez povreda i nadam se da ćemo tako i završiti pripreme i dočekati prvenstvo u punom sastavu. U Sloveniji nas očekuje još jedna utakmica, potom idemo u Rusiju gde ćemo imati generalnu probu protiv Zenita i ponavljam – najbitnije je da svi ostanemo zdravi. Bićemo spremni za prvo kolo i za razliku od prošle godine kad smo nesrećno ispustili dva boda na otvaranju sezone, ovog puta se to neće desiti“, rekao je Srnić.

Dobro je upoznat Zvezdin univerzalac sa načinom rada trenera Dejana Stankovića.

„Tu sam već dve godine i dobro znam, ne samo ja, već i svi igrači kako se radi pod komandom Mistera. Navikli smo na njegov rad, jer znamo da donosi rezultate. Prvi deo priprema je bio bazni, fokus na trčanju, a sada smo više usmereni na taktiku i igrice. Spremni ćemo biti sigurno za sve ono što nas čeka, jer znamo naše ciljeve i pričamo o njima svaki dan. Svesni smo za šta se spremamo“, zaključio je Srnić.

Komentari

Vaš komentar