Stanković: Igrači u formi, bez problema sa kilažom

Podeli:
REUTERS/Marko Djurica

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković sumirao je utiske posle drugog dana zimskih priprema na Kipru.

„Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni. U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu i svima u klubu što su nam izašli u susret i obezbedili 7-8 dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena i jedne mirnoće gde možemo svaki dan dva puta dnevno da radimo i da se spremamo. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove“, rekao je Stanković za klupski sajt.

Fudbaleri crveno-belih ne kriju da je rad na Kipru izuzetno naporan, a šef stručnog štaba imao je samo reči hvale za svoje igrače.

„Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenaalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo“.

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.

„Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre sveg dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo“, zaključio je Stanković.

Komentari

Vaš komentar